Benoit

“Wat zou je vandaag al kunnen doen om je werk, organisatie, leven, relatie te creëren dat/die je altijd gewenst hebt?” 

Benoît Hameleers (1960) ondersteunt u in het beantwoorden van deze en andere belangrijke vragen van u en uw organisatie. De jarenlange werk- en levenservaring en voortdurende opleiding hebben hem tot een coach en adviseur gemaakt die ondersteuning kan bieden bij het beantwoorden van persoonlijke- en organisatie- vragen.

Benoît:
“Ik werk vanuit de overtuiging dat (persoonlijk) succes een combinatie is van professionaliteit, commitment en plezier hebben in wat je doet. Mijn interventies zullen steeds rekening houden met deze combinatie en uw carrière of organisatie met praktische interventies vooruit helpen. En ik zie in mijn dagelijkse praktijk dat een onomkeerbare transformatie mogelijk is!

De laatste jaren heb ik veel geïnvesteerd in mijn eigen ontwikkeling vanuit de overtuiging dat voortdurend leren de sleutel tot succes is. Ik heb in dat kader de volgende opleidingen gevolgd :

In 2011 en 2012 ben ik opgeleid tot Consciousness Coach®.

In 2008 ben ik opgeleid tot provocatief coach door Karin de Galan en Anneke Dekkers.

Daarvoor de opleidingen “Het coachen van leerprocessen” uitgevoerd door Deïnthe, Marjo Korrel en een opleiding in “projectontwikkeling en veranderingsmanagement”, uitgevoerd door aBk van de Radboud universiteit Nijmegen. Dit als aanvulling op mijn opleiding tot (groeps) maatschappelijk werker (1979-1983).

Al deze kennis en ervaringen hebben ertoe geleid dat ik een empathische professional ben;  “kwaliteit”, de “menselijke maat” en “humor”,zijn in mijn werk belangrijke uitgangspunten.

Benoît Hameleers
coaching-advies-training
Consciousness Coach® CCC®

Orleansstraat 24
6217 LE Maastricht
00-31-6-46113901
info@benoithameleers.nl
Skype: Benoît Hameleers
KvK: 14102423

Coaching voor particulieren en studenten ga naar BENOIT COACHING