Coaching

Benoit Hameleers is Consciousness Coach® (CCC®)   Deze methode, ook wel bewustzijns-coaching genoemd, is “down to earth”, met vraag en antwoord sessies en praktische oefeningen. Door deze methode ontstaan nieuwe inzichten om de kwaliteit van je eigen (werk)leven te beoordelen en actief te vergroten. “Deze methode geeft mij en mijn cliënten een totaal andere kijk op de mogelijkheden die er zijn om je werk, je persoonlijk leven of je relatie naar je eigen wens of ideaal te vormen, maar biedt ook de praktische instrumenten HOE dit te doen.”

Daarnaast heeft Benoît veel kennis en ervaring van het systemisch denken en kijken en is hij opgeleid tot Provocatief Coach. Al deze scholing en ervaring maakt Benoît een coach die op zijn eigen dynamische, ontspannen en deskundige wijze samen met u de gewenste verandering zoekt en vorm geeft.

De coaching start met 4 tot 12 sessies, daarna bestaat de mogelijkheid om afspraken te maken in een lagere frequentie om de nieuw ontdekte mogelijkheden levend en in beweging te houden.

De gesprekken kunnen bij mij op kantoor plaatsvinden, maar ook per Skype of telefoon. In overleg zijn andere locaties mogelijk. Coaching kan in Nederlands en Engels.

Voorbeelden van coachingsvragen zijn:

 • Hoe kan ik mijn succes vergroten?
 • Hoe kan ik mijn effectiviteit op mijn werk vergroten?
 • Wat moet ik met werkdruk en stress?
 • Is mijn huidige loopbaan mijn gedroomde loopbaan?
 • Ik ben ziek geweest en ga re-integreren.
 • Ik ben niet echt gelukkig, wat moet ik doen?
 • Ik worstel met mijn relatie, kan dat niet beter?

Praktijkvoorbeelden:

 • Particulieren in eigen praktijk.
 • Coaching in opdracht van CoachNetwerk
 • Outplacement en re-integratie in opdracht van 50+ Carrière.
 • Teamcoaching Proeftuin Sociaal Team in opdracht van de gemeente Maastricht. (meer info bij “advies”)

Testimonials:

Benoît is iemand die bij een eerste gesprek al heel snel de vinger op de zere plek kan leggen en precies de goeie vragen stelt waat je mee aan de slag kunt. Dankzij Benoît ben ik niet meer in een bepaald denkpatroon blijven hangen maar heb ik nieuwe inzichten en handvaten gekregen die me helpen om de dingen anders te zien en te benaderen. Tijdens de sessies heb ik ook meer inzicht gekregen in de persoon die ik ben en waar ik behoefte aan heb ik het dagelijkse leven. Ik kan Benoît van harte aanbevelen want innerlijke rust en acceptatie gun ik iedereen. (T.B.)

One of the best things I found during my sessions with Benoît was that he gives me time to think things through, this results in the fact that I never felt rushed, or that he’d rather be doing something else or that he was bored. His timing is impeccable in that he has this instinct for asking questions at the exact time when I feel I am stuck in my thoughts.
He challenges me but always in a way that I am comfortable with. He manages to get me out of my comfort zone but always with the utmost respect for my personal limits and boundaries. I would recommend these sessions with Benoit to anyone interested in Consciousness Coaching. (I.B.)

Hierbij wil ik positief verslag doen van de coaching die ik samen met Benoit Hameleers heb gedaan de afgelopen periode. Het heeft voor mij veel betekend in vele opzichten. De uitleg over inhoud en methode sprak me aan,vooral omdat Benoit dit op een inspirerende manier wist te brengen. Hij heeft me het spoor gewezen om eigenschappen, kwaliteiten in mezelf aan te boren en uit te bouwen, ze in te zetten als vaardigheden. Het laten zien hoe je veel positief kunt inzetten. Zo heb ik er in mijn werk erg veel plezier van en kan ik er met meer energie tegenaan. Een van mijn doelen was om vanuit zelfvertrouwen te kunnen handelen. Dat ik dat heb bereikt door de coaching die me veel heeft opgeleverd,o.a. de “peace of mind” van waaruit ik nu kan handelen. Een fijn gevoel,het geeft meer ruimte en heeft me meer opgeleverd dan ik verwachtte. (N.d.V.)

Coaching voor particulieren en studenten ga naar BENOIT COACHING