Training

NIEUW.

De zinloosheid van het bestaan!

Op 1 oktober geef ik, in samenwerking met de #consciousacademy in Rosmalen een workshop, of beter faciliteer ik een ervaring, met de titel ‘De Zinloosheid van het Bestaan’; Hoe je een gelukkig leven creëert vanuit grootse nederigheid. Een dynamische workshop waarin niet alleen ik aan het woord ben, maar ook jij en de groep als geheel. Durf jij het aan om de Zinloosheid te onderzoeken? Schrijf je dan in: 1 oktober, 09.30-13.30 uur met aansluitend een lunch voor € 25,- excl BTW. Doe je mee? Aanmelden via onderstaande link.

https://fb.watch/89y6Kfw2cw/

ALGEMEEN

“Leren is veranderen” is een stelling die ik in het kader van trainingen kan verdedigen. Dit betekent dat van elke training de leervraag en de verwachtingen helder zijn. Leren moet uitdagend zijn en plezier brengen. Benoît is een zeer ervaren trainer die vanuit zijn visie en overtuiging uw vraag en zijn aanbod bij elkaar brengt en op overtuigende wijze hieraan uitvoering geeft. Hij neemt de verantwoordelijkheid voor zijn rol in de verandering en verwacht dit ook van de trainees. Dit levert een transparante, enthousiaste training op met veel impact voor de deelnemers en de organisatie.

Door steeds strategische samenwerking te zoeken garandeert hij een hoog niveau aan “content” volgens de laatste inzichten.

Actueel aanbod

CARLOS-MOMENTJES trainer in samenwerking met en opdracht van Jaap Bressers.

Certified JUMP facilitator, opgeleid door Ineke Hurkmans.

Duurzame Inzetbaarheid; een workshop/training voor de ervaren en oudere werknemers in uw organisatie. Hoe kun je vitaal, enthousiast en duurzaam je carrière voltooien. (momenteel uitgevoerd voor Enexis) Artikel Duurzame Inzetbaarheid geschreven voor CoachNetwerk

Effectiviteit in een veranderende omgeving. (Omgaan met organisatieveranderingen)

De Succes Formule. Een workshop die uw persoonlijke succesfactoren in beeld brengt. (in ontwikkeling)

Leiderschapstraining: “personal leadership” voor de Hogeschool Zuyd

Mini-conferentie “Succes – Geluk”

PIZ trainingen in opdracht van Odyssee bv

Train de trainer

Training op Maat, in samenspraak met u als  opdrachtgever wordt uw vraag vertaald in een effectieve training.

Volg het actueel aanbod op Linkedin