top of page
WhatsApp Image 2021-10-21 at 19_edited.jpg

WIE BENOÎT IS ALS COACH

Echt contact maken met jou als coachee is mijn eerste prioriteit. Door mijn jarenlange werk- en levenservaring heb ik het hele spectrum aan menselijke emoties gezien en meegemaakt. Ik kom zelden voor verrassingen te staan. Ik geef jou tijdens een sessie hiermee een veilig gevoel: je krijgt de ruimte om te zien wie je echt bent. Vervolgens daag ik je met prikkelende vragen uit om niet alleen te zeggen wat je wil zeggen, maar ook wat gezegd moet worden.


Ik geloof erin dat voortdurend leren de sleutel tot succes is. Daarom heb ik me de laatste jaren doorlopend ontwikkeld. Zo ben ik van huis uit maatschappelijk- en systemisch werker, maar ben ik ook opgeleid tot Consciousness Coach® en Provocatief Coach. Door mijn uitgebreide ervaring met deze methodieken, heb ik deze tools volledig geïntegreerd. Hierdoor is een sessie met mij ontspannen, licht en vol humor. We bespreken serieuze onderwerpen, maar het is geen serieus gesprek.


Ik blijf altijd compromisloos verbonden met jouw groei en doel; ik sta het mensen niet toe om klein te blijven. Daarbij coach ik altijd op beweging: hoe mistig het ook is, je kunt altijd de volgende stap zien. En zodra je dat feit in het oog houdt, kom je altijd waar je zijn moet. Ik houd de stip op de horizon wel voor je in de gaten.


Hierdoor help ik jou niet alleen verder met praktische handvatten, maar ook richting een onomkeerbare transformatie. Ik zie namelijk elke dag opnieuw dat dat mogelijk is.  

Benoît: About Me

Dit is hoe ík mijn leven vormgeef...

Mag ik je helpen met dat van jou?

Benoît: Quote
Benoît: Pro Gallery
bottom of page